Na samoj granici dalmatinske zagore i cetinske krajine, na sjevero zapadnim obroncima planine Svilaje smještene su Maovice, selo u blizini grada Vrlike, u kojem se nalazi naše poljoprivredno gospodarstvo.

Na svojih 5000 m2 gospodarstvo nudi posjetiteljima razgledavanje starinskih stvari i rukotvorina, degustaciju 14 različitih okusa likera i rakija koje tu proizvodimo, obilazak proizvodnog pogona i upoznavanje s procesom proizvodnje, obilazak voćnjaka, druženje sa životinjama, a za one najmlađe posjetitelje imamo dječje igralište, jahalište u kojem se može jahati na konju (pokazna jahanja s vodičem na ruku, tečaji jahanja i sl.), skakanje u vrećama, potezanje konopa i slično. Također, na imanju se nalazi konoba sa 30 sjedećih mjesta, uređena u tradicionalnom stilu našeg podneblja, u kojoj, po narudžbi, pripremamo tradicionalna jela spremljena po domaćoj recepturi od proizvoda s našeg gospodarstva i s okolnih gospodarstava u suradnji s kojima nadopunjujemo ponudu hrane i pića , kako bi gosti mogli na jednom mjestu okusiti sve tradicionalne prehrambene proizvode koje nudi vrlički kraj.

Na gospodarstvu je moguće organizirati izlete(dječji vrtići i škole), krštenja, pričesti, krizme i ostala slavlja, a uskoro će mo posjetiteljima moći ponuditi i smještaj, odnosno tzv. kuća za odmor u agroturizmu.

Maovice 214,  21236 Vrlika, Croatia