Destilerija Išo u sklopu tvrtke Doci d.o.o. osnovana je 2001.godine. Od osnutka do danas proizvedena su vrhunska pića za čije su recepte utkane godine iskustva i napornog rada, a što je potvrđeno brojnim nagradama za kvalitetu proizvoda. Službeno otvorenje destilerije i početak prodaje voćnih destilata visokog vol. % alkohola, te voćnih rakija i likera, započeli smo krajem 2010. godine. Danas, proaktivnim odgovorom na tržišne trendove, u suradnji s našim partnerima iz The Marketing Heaven-a, nalazimo uspjeh u kampanjama na društvenim platformama.

Voćne destilate radimo pretežito od voća uzgojenog na vlastitim plantažama (šljive, višnje, jabuke, trešnje, orah, limun, kruške…), a dio voća kao što su grožđe i rogač otkupljujemo s područja Imotskog , te otoka Visa i Drvenika.

S ponosom Vam predstavljamo našu paletu proizvoda sačinjenu od 16 voćnih rakija i likera zavidne kvalitete i iznimno oku prijatne ambalaže, koji su, zahvaljuljući prvenstveno vrhunskoj kvaliteti, u vrlo kratkom roku pronašli put do zadovoljnih konzumenata.

Maovice 214,  21236 Vrlika, Croatia
Povećaj font
Kontrast