Destilerija «IŠO» u skolpu tvrtke Doci d.o.o. registrirana je još 2001. godine. Višegodišnjim trudom proizvedena su vrhunska pića za čije su recepte utkane godine iskustva i napornog rada, a što je potvrđeno brojnim nagradama za kvalitetu proizvoda.

Na svojih 5000 m2 gospodarstvo uz proizvodnju naših rakija i likera nudi posjetiteljima razgledavanje starinskih stvari i rukotvorina, degustaciju 14 različitih okusa likera i rakija, obilazak proizvodnog pogona i upoznavanje s procesom proizvodnje, obilazak voćnjaka, druženje sa životinjama, a za one najmlađe posjetitelje imamo dječje igralište, jahalište u kojem se može jahati na konju i još mnogo toga

Tvrtka se također bavi nacionalnim i međunarodnim transportima. Posjedujemo vozni park od 2 kamiona, svaki je nosivosti 3.5 tone, od kojih je jedan opremljen je utovarnom rampom i ručnim viličarom za lakši i sigurniji utovar i istovar tereta.

Također je moguć najam oldtimer vozila s vozačem za vožnju pireva i ostalih prigoda. Istim vozilom je moguća vožnja na izletima u sklopu našeg agroturizma.

Maovice 214,  21236 Vrlika, Croatia
Povećaj font
Kontrast