Prikazano 1–12 od 17 rezultata

  • Studio Ali (44 of 51)

    Boca sa motivom grada

    Tehnika izrade: pjeskarenje – bojanje Pakiranje sadrži jednu bocu višnjevače od 0.1l.

    44 Kn Pročitaj više
  • Borovnica

    Borovnica

    Uživanje ukusnin bobica borovnice usporava starenje,sadrže više antioksidansa od većine drugog voća, a ekstrakti borovnice povećavaju otpornost moždanih stanica, te smanjuju gubitak stanica odgovornih za učenje. Odličan su izvor vitamina C, željeza, kalcija i kalija, a sadrže i visoki postotak vlakana, dok maceracijom u rakiji jabukovači stvaraju jedinstven okus. Nakon jednogodišnjeg odležavanja uz dodatak cvijeta […]

    25 Kn100 Kn Pročitaj više
  • Divlja jagoda

    Divlja jagoda

    Plodovi divlje jagode, osim štosu hranjivi, veoma su dobri depurativi – čistači krvi i krvnih sudova. Bogata je željezom, fosforom i kalcijem, a k tome, u njoj se nalaze i vitamini C, B1 i B2. Poslužiti rashlađeno ili uz dodatak leda. alc. 20% vol.

    25 Kn100 Kn Pročitaj više
  • Limunčelo

    Limunčelo

    Liker dobiven tridesetodnevnim maceriranjem kore limuna ekološki uzgojenog na otoku Visu u jabučnom destilatu, s dodatkom cvijeta bazge i korijandera. Limoncello je liker kojeg se još naziva i “zelena čarobnica”, piće talijanskog podrijetla ali sve više postaje popularno i u našim krajevima. Jako je osvježavajuće za ljetne dane i podsjeća na brazilsku Capirinhu. Izvrstan je […]

    25 Kn100 Kn Pročitaj više
  • Lozovača

    Lozovača

    Lozovača je rakija proizvedena destilacijom grožđanog mošta kvalitetnih dalmatinskih sorti. Tradicionalan način jednokratne destilacije, kao i čuvanje u posebnim uvjetima daje ovoj rakiji zaokružen, kompletan i prepoznatljiv okus. Izvrsno se slaže sa slanim predjelima, ribljim jelima, suhim i jezgričavim voćem, a može se konzumirati i pomiješanu s kavom. Možemo reći da je jako korisna kod […]

    25 Kn100 Kn Pročitaj više
  • Maraskino

    Maraskino

    Autentični dalmatinski liker nastao je početkom 16. stoljeća. Tijekom pet stoljeća postojanja Maraskino je bio i ostao ponajprije piće elite; pili su ga svjetski ljubavnici poput Casanove, svjetski vojskovođe poput Napoleona, brojni kraljevi i carevi, a pili su ga čak i na plovidbi legendarnim Titanikom. alc. 28% vol. Poslužiti rashlađeno ili uz dodatak leda.

    25 Kn100 Kn Pročitaj više
  • Studio Ali (17 of 51)

    Medicine for good sex

    Tehnika izrade: Pjeskarenje – bojanje Boca sadrži 0.2l višnjevače.

    63 Kn Pročitaj više
  • Medovača

    Medovača

    Liker izuzetnog okusa i ljekovitih svojstava, dobiven otapanjem najkvalitetnijeg meda iz vlastitog pčelinjaka u rakiji jabukovači. Posebnu kvalitetu ovog likera postigli smo uz dodatak vrhunskih sortnih vina, kore limuna i prutića vanilije. Med kao glavni sastojak ovog likera ima antioksidativna svojstva, zaustavlja razvoj brojnih mikroorganizama, te je pogodan za borbu protiv iscrpljenosti, razdražljivosti i nesanice.Medica […]

    25 Kn100 Kn Pročitaj više
  • Orahovica

    Orahovica

    Liker dobiven maceriranjem biranih mladih plodova oraha u vinskom destilatu, uz dodatak šećera, vanilije, limuna i kave u zrnu. U proizvodnji korišteni orah i limun su uzgojeni na vlastitim plantažama tvrtke. Poznato je da je orah veliki izvor nezasićenih masnih kiselina koje smanjuju kolesterol i rizik od kardiovaskularnih bolesti. Orah općenito ima veliku primjenu i […]

    25 Kn100 Kn Pročitaj više
  • Studio Ali (1 of 2)

    Poklon paketi

    81 Kn106 Kn Pročitaj više
  • Rogač

    Rogač

    Višemjesečnom maceracijom krupno mljvene mahune rogača u najkvalitetnijoj rakiji rogačuši ekstrahirano je svo bogatstvo rogača, te je dobiven liker karamel boje, specifičnog okusa i mirisa. Poznato je ljekovito djelovanje rogača na probavu, te stoga ovaj liker preporučujemo i kao digestiv. U antičko doba sjemenke rogača služile su kao mjera pri vaganju zlata, jedna sjemenka = […]

    25 Kn100 Kn Pročitaj više
  • Rogačuša

    Rogačuša

    Rogač se spominje i u Bibliji kao hrana kojom se hranio Ivan Krstitelj, pa se stoga plod rogača naziva i “Kruhom Svetog Ivana”. Za izradu rakije rogačuše koristimo isključivo plod rogača, kojeg usitnjavamo mljevenjem, potom tako usitnjen rogač otapamo u vodi i stavljamo u stanje fermentacije. Destilacijom fermentiranog masulja rogača dobivamo visokokvalitetan destilat, koji odležava […]

    25 Kn100 Kn Pročitaj više
Povećaj font
Kontrast